Persbericht festival

Logo_gekke_kerk_cmykP E R S B E R I C H T

23 juni 2014

(te) Gekke Kerk Festival 2014: een verhaal dat verder gaat…

Zondagavond is het (te) Gekke Kerk Festival met een sfeervol concert van Stef Bos afgesloten. Stef en zijn band speelde een paar nieuwe nummers, waarmee een tipje van de sluier werd opgelicht van zijn nieuwe cd ‘Mooie waanzinnige wereld’ die eind september uitkomt. Na de pauze volgden meer bekende nummers, waarbij een speciale versie van ‘Papa’ een mooi hoogtepunt vormde. Stef Bos bleek met zijn songteksten en de verhalen die hij vertelde op een prachtige manier aan te sluiten op de doelstellingen van het festival: het leggen van verbindingen tussen kerk en samenleving, zoeken en vinden, geloven en twijfelen en zingeving en spiritualiteit.

Het is het festivalteam ook dit jaar weer gelukt om met een zeer afwisselend en kwalitatief sterk programma een breed en divers publiek te bereiken. Het festival trok bijna 1.300 bezoekers.
De Kruiskerk en de Paaskerk boden in negen dagen het podium aan lokaal talent en aan bekende namen als Hakim, Eric Vaarzon Morel, Gospel Boulevard, Tjitske Jansen en Jeroen Zijlstra, Kees van der Zwaard, Hella van der Wijst, Sjors van der Panne en Stef Bos. De organisatie van het festival is ondersteund door meer dan 100 zeer actief en betrokken mensen, waardoor Protestants Amstelveen zich als gastvrije gemeente heeft kunnen neerzetten, zowel naar artiesten als naar bezoekers.

Het festivalteam en mensen daaromheen denken na over een vervolg op het festival. Als u op de hoogte wilt blijven, stuur dan een e-mail naar: info@tegekkekerk.nl.