Persbericht 11 mei 2016

1617_GV_Sjors_vd_Panne_Theatertour_3_f_Mark_UylFestival in Paaskerk Amstelveen van 10 t/m 12 juni 2016

Van vrijdagavond 10 juni tot en met zondagavond 12 juni bruist de Paaskerk, Augustinuspark 1 in Amstelveen, tijdens de vierde editie van het (te) Gekke Kerk Festival. Het festival wordt geopend met Ierse muziek en een inspirerend concert van Syb van der Ploeg, leadzanger van De Kast en ook bekend van zijn optreden in The Passion.
Daarna volgt een weekend rond het thema ‘geloof, hoop en liefde’ met optredens van bekende artiesten zoals Sjors van der Panne, Sven Hammond en Lorrèn, een zaterdagmiddag met aansprekende workshops voor alle leeftijden en tussendoor ruimte voor ontmoeting, maaltijden, een hapje en een drankje.

Sjors van der Panne, bekend van The Voice of Holland, zoekt bij elk concert naar verbondenheid met het publiek. Dat ondervond hij ook tijdens zijn eerdere optreden twee jaar geleden op dit festival. “Bij elk concert ben ik op zoek naar verbondenheid. Dat gebeurt in een kerk ook. Ik treed graag op in kerkgebouwen, de sfeer is er altijd bijzonder. Ik ontmoet publiek graag en dat kan daar.”