P1170299

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni 2016 presenteren wij  in de Paaskerk in Amstelveen een inspirerend programma dat op een eigenzinnige manier bruggen slaat en verbindingen legt tussen:

* kerk en samenleving
* zoeken en vinden
* geloven en twijfelen
* zingeving en spiritualiteit

Het festival biedt een kleurrijke activiteiten met optredens van bekende artiesten en bijdragen door lokaal talent.

Het festival biedt een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en ontmoetingen.

Het (te) Gekke Kerk Festival is een project van Protestants Amstelveen en wordt georganiseerd
door een kernteam bestaande uit: Inke Otting, Aletta Dijkhuis, Siska Plantinga, Gert Jan Slump & Anne Marie Dees. Het kernteam wordt ondersteund door een groot aantal deskundige en gastvrije mensen, die allemaal hun talenten inzetten voor uiteenlopende taken en werkzaamheden. Het festival wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers.